Çılgıntalebeler.com (Paylaşımın Ses Adresi)

Orjinal Görünüm: Vip Olmak İçin
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın

Arkadaşlar vip açtık,bilmem ama sadece bizimde vip sayfamız bulunsun diye herhalde,vip olmak için ise 40 adet film veya oyun yükleyen her arkadaşı vip yapmayı düşünüyoruz,konuları kontrol edip,kontrol derken çalışan linkler,her konudan bir adet gibi ufak tefek ayrıntılar incelendikten sonra vip üyeliğiniz aynı gün içinde onaylanacaktır....

admin arkadaşım vip filmleri göremiyorum yetkiniz yok diyor vip üyelik 2 günmü sürdü
vip üyeliğiniz coplukcu.com içindir,cilgintalebeler.com için cilgintalebeler.com'a 40 konu açmanız gerekmektedir....
tamam usta bende vip olmak istiyorum elimden gelenin en iyisini yapicam söz
para ile vip yapanlardan çok film yayınlıyorsunuz,vcd de olsa film eğer konu arşiv yapmaksa birşeyleri kolleksiyona eklemekse orjinali olmalı bence yoksa görüntü başka yerden ses başka yerden onun adı bence biriktirmek toplamaktır orjinalliğin sözü bile edilemez o bakımdan bu sitenin filimleri orjinal onun için çizginizde devam orjinalcilerede selam.....
para ile vip yapanlardan çok film yayınlıyorsunuz,vcd de olsa film eğer konu arşiv yapmaksa birşeyleri kolleksiyona eklemekse orjinali olmalı bence yoksa görüntü başka yerden ses başka yerden onun adı bence biriktirmek toplamaktır orjinalliğin sözü bile edilemez o bakımdan bu sitenin filimleri orjinal onun için çizginizde devam orjinalcilerede selam.....

herhalde bu yazdıklarını ilk ben onaylıyorum,bu filmler dvd olamaz dvdsi olsa bile herhalde türkçe dublajı olamaz veyada çok zor,seslendirilmemiş de olabilir yani sadece orjinal dilde olur onun için vcd olması normal eğer arşivci iseniz orjinallik bence tek kural olmalı....
sitemizdeki bizimfilmlerimiz ve vip filmlerimizin hepsi orjinaldir. Fakat netten alıntılar bölümü diğer sitelerden alıntı filmlerden oluşmaktadır...

Dediğiniz gibi orjinaliz ...
arkadaşım vipi hak ettim galibaSmile
bizde hakkettikmi vip olmayı
Elbette işleminiz tamamlanmıştır hayırlı olsun Sayın dekko42
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL