Bu film
Arkadaşlar siteden silinen filmleri tekrar upload edip sizlerin isteklerini yerine getirebilmek için haftalık film sayısını azaltmak mecburiyetinde kaldım,14 film yerine 8 film yayınlayacağım........

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film

Bu film
Ve daha birkaç film daha yani her hafta olduğu gibi 14 filmi yine sizlerle paylaşacağım ve hemen akabinde yıllardır olduğu gibi yine bazı asalaklar bir teşşekkürü bile çok görerek(bir teşekkür etmek ne kadar zor birşeymiş arkadaşlar veyada bu insanların kafasında teşekkür etmek a küçülmek yada biz teşekkür edecek kadar bile değer vermiyoruz biz alırgideriz....)
diye düşünüyorlar diye düşünüyorum bunu yazmamdaki maksatım arkadaşlar filimlerimi dikkatle takip edin upload ettikten sitede yayınladıktan sonra hangi sitelerde kimler tarafından kendisine aitmiş gibi yayınlandığına dikkat çekmek istediğimdir.....
Saygılarımla....
02-16-2010, 09:53 AM
03-03-2010, 01:37 AM
Arkadaşım nedesen haklısın. daha yeni üye oldum siteyi gezemedim ama daha önce edindiğim izlenimlerden iyi bi site olduğunju biliyorum. Rear window u bekliyorum. ELine sAğlık.
04-05-2010, 07:24 AM
eline sağlık güzel site
04-09-2010, 03:13 AM
soleluna Yazılan:
merhaba bu filmi bulabilirseniz çok sevinirim. daha önce sitede vardı, ama linkler silinmişti. teşekkürler.
Kod:
Çılgıntalebeler.com (Paylaşımın Ses Adresi)/Vip Üyeler/Filmler/Türkçe Dublaj Filmler/Vcdrip/Günaha Son Çağrı(1988)Last Temptation of Christ/Türkçe Dublaj
Filmimiz bu sayfada ama maalesef sadece vip üyelerimiz görmektedir çok özür dilerim böyle bir uygulamayla cevap verdiğimiz için ama bazı arkadaşlar filmlerimizi alıp nette ilk diye sahiplenerek emeklerimize saygısızlık yaptıklarından bir teşekkürü bize çok gördüklerinden buna karşılık hiç değilse sitemize bir defada olsa katkıları olsun amaçlı 40 konu açan her arkadaşımızı vip yapıp filmlerimizi paylaşmalarını uygun bulduk böyle bir amaçla böyle bir işe kalkıştık bu konularla(film çalan)ilgisi olmayan tüm arkadaşlardan böyle bir yola başvurduğumuz için özür dileriz...............................